top of page
Illustrated Flowers
Foredrag

- oppmøte eller online

Disse foredragene kan tilpasses alle aldersgrupper, og egner seg for både barnehage, skole og som grønt flagg opplæring for pedagoger. Om du ønsker kan foredragene også holdes privat, for eksempel for ditt nabolag, en venninnegjeng med felles interesse eller om du er medlem av et lag/forening som ønsker innføring i tema. Jeg holder også foredrag for næringslivet og andre interesserte. Foredragene kan holdes både online og ved fysisk oppmøte.

Mine foredrag

Vår

De ville veksters verden

Et foredrag om ville vekster, sanking, bruk og oppbevaring av ville vekster i hverdagen.

Anlegging av kjøkkenhage

Vi går gjennom hvordan du praktisk kan bygge opp din kjøkkenhage fra bunnen. Hva bør gjøres i år, hva kan vente til neste år? Hvor bør komposten plasseres og hvordan velger du planter? Hvordan så og ta vare på plantene for best resultat?

Sankehagen

Hvordan anlegge din spiselige lettstelte hage på lag med naturen? Sankehagen er en litt annerledes måte å skape hage på, med større fokus på flerårige vekster, trær, ville vekster og samspillet mellom vekstene i   hagen. Hvordan legger vi til rette for at vekstene utfyller hverandre på en god måte til glede for alle?

Kompost

Her konsentrerer vi oss om å snakke om jord, jordliv og de mange fantastiske måtene det er mulig å kompostere på for å bygge god jord.

Året i hagen

Her forteller jeg hvordan jeg lever ut hageåret, fra planlegging til ferdig avling. Vi går gjennom såing, prikling, jord, kompost, plantestell og helt frem til konservering av avlingen.

Høst

De magiske frøene

Et foredrag om å sanke og ta vare på vår viktigste ressurs; frøene.

Safting og sylting - En historie om epler

Et foredrag om hvordan vi tar vare på hagens frukt og bær, med en tur innom om eplenes historie og fortreffelighet.

Året i hagen

Her forteller jeg hvordan jeg lever ut hageåret, fra planlegging til ferdig avling. Vi går gjennom såing, prikling, jord, kompost, plantestell og helt frem til konservering av avlingen.

Jeg setter også sammen foredrag i forhold til tema dersom dere har spesielle ønsker.

 

Mer info om meg og hage finner du HER

Mer info om meg og de ville vekstene finner du HER

Om du ønsker å vite mer eller bestille foredrag /kurs:

20180603_132230.jpg
Prikkperikum.jpg
Blåbær.jpg
20180603_130235.jpg
Bilde1.jpg
Såing.jpg
Innhøsting 4.jpg
Plante i hva sa du.jpg
20190716_092345.jpg
bottom of page