top of page
Illustrated Flowers
Kurs og workshops

Jeg holder kurs og workshops for alle aldersgrupper, både for barnehage, skole og som grønt flagg opplæring for pedagoger. Jeg holder også gjerne kurs privat, for eksempel for ditt nabolag, en venninnegjeng med felles interesser eller om du er medlem av et lag/forening som ønsker å gjøre noe morsomt hage eller ville vekster relatert sammen. Kursene passer også for bedrifter som ønsker å gjøre noe ekstra hyggelig for sine ansatte.

Ville vekster

Ville vekster vandring:

 

Her møtes vi enten i mitt nærområde eller på et sted dere ønsker for så å vandre sammen, se på, snakke om og oppleve plantene og selvfølgelig sanke. Jeg tar også med noen planter slik at vi til sammen får nok til å lage enkel lunsj på stormkjøkken eller utekjøkken. Det blir smaksprøver på diverse saft, pesto og andre gode ting laget av ren natur! Ta kontakt for ytterligere informasjon og pris på ylva.linnestad@gmail.com

 

 

Mer info om meg og de ville vekstene finner du HER

20180603_132230.jpg
Prikkperikum.jpg
Blåbær.jpg
20180603_130235.jpg
Hage

Hage workshop:

 

Jeg kan leies inn enten til å arrangere en dag hvor vi sammen jobber praktisk med et område som skal bli en hage sammen med kursdeltagerne, eller det er mulig å komme til min hage for å være med meg og gå på hagevandring for å lære og se hva jeg har gjort og hvordan jeg har tenkt. Ta kontakt for ytterligere informasjon og pris på ylva.linnestad@gmail.com

Mer info om meg og hage finner du HER

Bilde1.jpg
Såing.jpg
Innhøsting 4.jpg
Plante i hva sa du.jpg
20190716_092345.jpg
Hva kan du forvente deg av et kurs med meg?

Når du er ferdig med et ville vekster kurs hos meg, har du fått grunnleggende kunnskap til å føle deg trygg når du selv skal ut på egenhånd og sanke. Du vil ha fått tips og triks til hva du kan bruke vekstene til, og fått tørket og laget et basislager av vanlige vekster. Du vil ha fått input på en annerledes måte å se og forholde deg til verden når du går gjennom hverdagen.

Etter et hagekurs hos meg vil du ha fått grunnleggende kjennskap til jordforbedring, kompost, planting, dyrking og innhøsting. Du vil kunne dyrke frem dine egne grønnsaker på en effektiv men skånsom måte, uten bruk av skadelige giftstoffer.

Om du ønsker å vite mer:

Tilbakemeldinger på kurs:

Hei Ylva!!

 

Jeg tenkte bare jeg skulle si takk for fint kurs i våres. Jeg fikk ikke vært så aktiv på møtene og gruppene, men jeg fikk gått igjennom hele kurset. Jeg var også i en stor flytte prosess så det er grunnen til at jeg var litt fraværende. Det var også grunnen til at jeg tok kurset ditt og det har gitt meg såååå mye glede allerede. Det er fantastisk inspirerende å gå ut i verden å se etter ville vekster . Og jeg har så mange ville vekster i området der vi har flyttet. Hagen er full av marikåpe  jeg har tørket rødkløver, ryllik, johannesurt, laget fermentert geitrams te. Og jeg viste ingenting før kurset ditt. Det har virkelig inspirert til videre bekjentskap med den ville fantastiske verden av vekster. Så takk for det. Nå tenker jeg på å melde meg på høst-kurset ditt. Jeg har allerede eksperimentert med å lage egne hud produkter, men hadde vært gøy å fått mer inspirasjon av deg.

 

Så tusen takk for flott kurs!

Anniela Hegnar - deltager De ville veksters verden

bottom of page