Online kurs

De ville veksters verden

- ville vekster for begynnere

  • Har du lyst til å lære om ville vekster på en helhetlig måte, men vet ikke helt hvor du skal begynne?

  • Ønsker du et godt utgangspunkt for å bli en selvsikker og selvstendig sanker?

  • Ønsker du å lære å snakke plantenes språk, slik at du praktisk kan nærme deg deres visdom?

  • Ønsker du å lære hvordan du kan benytte planter i matlagingen, og til å helbrede familiens små vondter og utfordringer?

  • Ønsker du å lære mer om hvordan du kan benytte planter for å skape en mer magisk hverdag?

Da kan dette være kurset for deg😊 Gjennom 12 ukers online undervisning lærer du enkle og lett tilgjengelige metoder for å føle deg sikker i møte med de ville vekstene. Kurset er lagt opp med inspirasjonsvideoer, artikler og gjør det selv oppgaver, som trygt vil guide deg inn i de ville vekstenes verden.

 

Og bare for å si det: Av egen erfaring, så er dette en verden du ikke har lyst til å gå glipp av! Så jeg håper du vil la våren i år være startskuddet for en mulig livslang glede!

20190506_084709.jpg
20190815_101813.jpg
20190531_160952.jpg
20190614_174311.jpg

Hva får du ut av kurset?

Etter endt kurs vil du ha den grunnleggende praktiske kunnskapen du trenger for å føle deg sikker i møte med plantene. Forhåpentlig vil du ha funnet din egen tilnærming, og det som gir deg glede og mening i forhold til plantene, og ha bestemt deg for hvilket nivå av aktivitet som gir deg dette; litt, medium eller nørd😉

 

Du vil kjenne til noen av de vanligste plantene, og ha studert deres virkeområder og hvordan de kan brukes i matlaging og til medisin for skrammer og småplager.

 

Du vil nærme deg den naturlige verden og de ville vekstene på en respektfull og kjærlig måte, som gjør at en ny verden vil være tilgjengelig for deg. For resten av livet om du ønsker.

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for deg som ønsker å lære mer om verden rundt deg, og få en dypere kontakt med den naturlige verden.

Du har et ønske om å nærme deg de ville vekstene på en helhetlig måte.

Du er klar for å gå ut i nærområdet ditt og åpne deg for visdommen til plantene på en respektfull, kj-ærlig og tilstedeværende måte.

Du er motivert for å jobbe selvstendig, og for å prøve nye ting.

20190806_100732.jpg
20191102_124634.jpg
20190506_164522.jpg
20190615_074528.jpg

Hvordan er kurset bygget opp?

Kurset er bygget opp over 12 uker, fra april til juni. Du vil få tilgang til en ny del av kurset hver måned, slik at du får tid til å utføre oppgavene og tilegne deg erfaringer med stoffet, før du får tilsendt neste del.

 

Du vil i løpet av kurset få invitasjon til tre online «spørretimer». Du har da mulighet til å stille spørsmål om det du lurer på. Om du ikke ønsker å spørre på direkten, kan du sende inn spørsmålene dine på mail på forhånd, så vil jeg svare på dem underveis. Opptak av spørretimene blir også gjort tilgjengelig etterpå.

Du vil i tillegg ha tilgang til en facebook gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med de andre på kurset (og meg) underveis. Om du ikke er på facebook, så er ikke dette en absolutt nødvendighet, men jeg anbefaler å lage deg en profil til dette formålet (den kan gjøres tilnærmet anonym om du ønsker det) for å få mest mulig ut av kurset. Men altså ingen nødvendighet.

Etter kurset har du ubegrenset tilgang på materialet ut hele året og du er selvfølgelig velkommen til å kontakte meg dersom det er noe ved kurset du lurer på.

 

Praktiske opplysninger:

Dette er et online kurs, som varer fra april og ut juni. Oppstart er 29. mars 2021.

Pris: 890,-

Om du ønsker en mer vitenskapelig tilnærming til stoffet er nok ikke dette kurset for deg. Jeg vil ikke legge vekt på f.eks. virkestoffer i plantene, men mer på min egen erfaring med vekstene, inspirasjon fra andre jeg har gått i lære hos og vært på kurs med, overlevering fra min mor og mormor, samt folkelig tradisjon. Kurset er basert på at deltagerne utvikler sin egen tilnærming til plantene og gjør seg egne personlige erfaringer med det som læres bort. Jeg er heller ikke lege, og de rådene som bli gitt er generelle råd for småskader og småplager, og skal ikke erstatte medisinske råd fra fagpersoner.

 

Det er også viktig å si at Innsats = utbytte av kurset😊

 

Hva betyr så innsats? Mye er gjort på 3-4 timer i uka (inkludert vandringer for å bli kjent med området du bor i og vekstene du finner der).

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper for å ta kurset. Det er beregnet på begynnere, men kan selvfølgelig også være nyttig for deg med tidligere erfaring og som ønsker giv og videreutvikling av gammel interesse.

Jeg håper dette kan være av interesse for deg, og om du skulle ha ytterligere spørsmål så ta gjerne kontakt med meg på ylva.linnestad@gmail.com

Kanskje ses vi langs landeveien eller i skogen!

Hjertelig hilsen Ylva<3

20190519_124016.jpg
20180603_130235.jpg
20180603_132230.jpg