• Instagram
  • Facebook Social Icon

Følg meg

 

©2020 Ylva Linnestad

Kontakt

Ylva Linnestad

+47 93 22 70 78

ylva.linnestad@gmail.com

Foto: Silje Ulvine

Om meg:

Jeg heter Ylva Linnestad, jeg er tobarnsmor og er utdannet litteraturviter fra UIO. Jeg har en PDC i permakulturdesign (Permaculture Design Certificate), og har kurs i Økologisk skolehage og bærekraftig undervisning fra NMBU. Jeg er også utdannet White Feather Sjaman og Rainbow Reiki healer.

 

Til daglig jobber jeg som barne- og ungdomsbibliotekar på et folkebibliotek. Det er utrolig givende å få jobbe med barn og ungdom på denne måten. Jeg har også ansvar for bibliotekets frøbibliotek i samarbeid med det lokale hagelaget.

 

Jeg må vel ellers kunne si at jeg er i overkant interessert og glad i hage, urter, frø, natur, trær og ville vekster. De fleste vil vel egentlig kalle meg nørd. Jeg jobber også som sjaman, holder årstidsritualer og overgangsriter, hvilket er en annen vinkling på å leve ut naturens sykluser og leve med årstidene. Det mener jeg er utrolig viktig for å glede seg over livet, finne mening, ha en god helse og leve et godt liv. Det gir i hvert fall meg utrolig mye, og jeg gleder meg stort over å få lov å dele dette med andre gjennom både kurs, ritualer og veiledning.

Velkommen inn i min hage!