top of page
Illustrated Flowers

“In dialogue, however, nobody is trying to win. Everybody wins if anybody wins.”
- David Bohm

Veiledning

Arbeid en til en med meg

Når du kommer til meg og ønsker å jobbe en til en er det en rekke måter vi kan gjøre det på. Jeg jobber både med sjamanistiske teknikker som trommehealing og kraftdyr, sjamanistisk samtaleveiledning og med natur nærhet. Det kommer helt an på hvem du er, hvor skoen trykker og hva som vil fungere best for deg. Under finner du linker hvor du kan lese mer om de forskjellige metodene jeg benytter.

Felles for disse måtene å nærme seg utfordringene på er uansett å hjelpe deg å finne tilbake til ditt sunne indre kompass. Inni oss har vi alle en følelse av hva som er det rette for oss, men den kan være vanskelig å finne under lag med forventninger, vaner og andre ting som holder oss tilbake. Jeg vil aldri si at jeg vet hva som er rett for deg. Det er det kun ditt eget indre kompass som vet. Men jeg kan hjelpe deg til å finne tilbake til dette kompasset, hjelpe deg å blåse støv av det så du selv kan stille det inn på den retningen som er meningsfull for deg, og som bringer deg nærmere det som gir deg ekte glede og en følelse av tilhørighet.

Samtaleveiledning

Om du ønsker hjelp med å lokalisere og børste støv av ditt indre kompass, men ikke har mulighet til å møte meg direkte kan du lese mer om online veiledning her.

Sad on Couch

Healing

Her kan du lese mer om healing og sjamanistiske teknikker jeg bruker og som kan hjelpe deg med å vekke kroppens selvhelbredende evner.

massage-835468_1920.jpg

Møter i skogen

Her kan du lese mer om hvordan jeg nærmer meg naturen for å få hjelp til å helbrede meg selv i hverdagen, og hvordan jeg kan hjelpe deg med å finne din kontakt måte.

Woman Walking in Forest

Ta gjerne kontakt dersom du har flere spørsmål: ylva.linnestad@gmail.com

Pris pr time er 890,-

 

Jeg håper å høre fra deg om du føler at dette kan være noe for deg:)

Hjertelig hilsen

Ylva Karin<3
bottom of page