top of page

Moder Jord healingritual


For det første: Tusen takk for det flotte ritualet på mandag, det var helt nydelig å stå i sirkel med dere!

Høstjevndøgn er nå vel overstått, og som lovet skal dere her få en kort forklaring på hva dere kan gjøre i etterkant av ritualet (se nederst i teksten).

Klokken 19:00 på høstjevndøgn møttes vi i Middelalderparken for å gjøre et sjamanistisk healingrituale for Moder Jord. Høsten er tiden for å gi slipp, slik trærne slipper både frukt og blader. Det er også tiden for å takke. Det er jo nå vi ser hva vi har fått. Året nærmer seg fullendt, og vi har stått i det på godt og vondt. Hva har vi lært? Hvor mye har vi vokst?

Vi har fått mye, og vi vil gi noe tilbake. I naturen går alt i en evig syklus av å motta og gi slipp, gi og ta. Dette ritualet er vår gave til Moder Jord, hun som bærer oss alle.

Hva dere kan gjøre etter ritualet

Steinene dere tok med dere fra ritualet kan nemlig forbindes med Moder Jords nettverk av kraftplasser, slik at det stedet dere velger forbindes energetisk med disse. Det eneste du trenger å gjøre er å velge en plass hvor du ønsker denne kraften. Det må være ute, og det bør være en plass du ønsker å gå til jevnlig.

Ved neste fullmåne (den 13. oktober 2019), går du til den valgte plassen og legger ned steinen/steinene. Grav den gjerne litt ned, så den får bli liggende i fred. Så tenner du en røkelse du liker, og ber om at alle ønskene fra ritualet blir oppfylt på måten de ble fremsagt eller på en enda bedre måte. Så lar du steinene bli liggende på plassen. Dette gjentar du i de påfølgende 12 fullmånene (altså 13 fullmåner til sammen). Når de 13 fullmånene er gått har du linket dette stedet inn i Moder Jords nettverk av kraftplasser. Denne energien vil alltid være der, tilgjengelig for deg og for andre som besøker stedet.

Vi ønsker dere lykke til og masse glede med det videre arbeidet! Og kanskje møtes vi igjen? Vi har også lyst til å takke for at dere bringer håp inn i verden. Det var godt å stå i sirkel med dere å kjenne at vi alle sammen drar i samme retning, og at vi er mange som ønsker og jobber for det samme<3

Varme hilsener fra Ylva & Renate Elida

Brisingamen

17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dvale

bottom of page