top of page
Field Hike
Veiledning

Sjamanistisk veiledning

Min erfaring med å få veiledning, ja jeg har også veiledere, er at når alt virker vanskelig og uoverkommelig, så er det fantastisk å ha et objektivt menneske som kan se løsninger der jeg selv bare ser problemer. En som vil vel, og som respekterer meg og min frie vilje. Nettopp dette er det jeg også ønsker å tilby deg. Å være en støtte i store og små spørsmål, uansett hvor i livet du befinner deg.

Det er ikke min jobb å fortelle deg hva du skal gjøre, men heller å hjelpe deg til å se mulighetene du har. Inni oss har vi alle et kompass som egentlig er innstilt på å føre oss til det som gir oss glede og mening. Utfordringen er at det noen ganger kan være vanskelig å lokalisere det under lag på lag med forventninger, vaner og andre ting som kan holde oss tilbake. 

Hvem er veiledning for?

Noen mennesker som kommer til veiledning vet hva problemet er og kan være veldig konkrete, som for eksempel "jeg har problemer i parforholdet". For andre kan det være vagere problemstillinger, som at de ikke kjenner seg helt fornøyde med livet. De har en følelse av tomhet eller av at det er noe som mangler selv om de "har alt". Alt dette og mye mer er problemstillinger jeg møter hos menneskene som kommer til meg for veiledning.

Veiledning kan derfor være nyttig for mange forskjellige typer mennesker og situasjoner. Det kan være for deg som er på spirituell søken, og for deg som har så store problemer i livet at det føles uoverkommelig å ta tak i utfordringene alene. Det er for deg som føler du mangler retning og mening i livet, for deg som føler deg ensom og for deg som sliter med barna, partneren, sjefen eller kollegaene. Det er for deg som er høysensitiv, og for deg som ikke føler noe som helst, men føler at du bor i nummenheten. Det er for deg som føler deg trist, motløs eller usikker, utbrent, stressa eller overveldet. For deg som ønsker deg en partner, men aldri klarer å finne den rette og lurer på hvorfor. Det er for deg som føler du sitter fastlåst i dårlige mønstre eller i gamle følelser som du ikke helt vet hvordan du skal gi slipp på for å gå videre og skape det livet du virkelig ønsker deg. Det er for deg som er nysgjerrig og som vil lære deg selv å kjenne på et dypere plan og som søker svar på dine egne største spørsmål.

Veiledning er generelt sett for deg som rett og slett ønsker å gjøre endringer og slik skape rom for mer mening, glede og en opplevelse av større skjønnhet og undring i møte med hverdagen og livet. 

Hvordan foregår en veiledningstime?

Veiledningen foregår via nett eller ved oppmøte. Time kan bestilles ved å sende meg en mail. Min jobb som veileder er å stille de rette spørsmålene, det er å lytte og å komme med forslag og tilbakemeldinger som du kan ta med tilbake til hverdagen og benytte for å praktisk skape deg det livet du virkelig ønsker å leve. Til dette bruker jeg mange sjamanistiske verktøy som f. eks guider, men vår samtale vil i større grad være rettet mot det praktiske. En veiledningstime hos meg vil alltid starte med at jeg spør deg: Hvis du skulle lage en hovedoverskrift for det største problemet du har i livet ditt akkurat nå, hva ville det være? Og på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er helt grusomt og 10 er fantastisk, hvor står du i forhold til dette spørsmålet? For. Uten at det praktiske livet ditt endrer seg til det bedre, og at veien går mot mer mening og lykke i hverdagen, er ikke veiledningen noe verdt. Etter min mening. Derfor er det viktig når en starter i veiledning at en kommer inn med en vilje til endring, fordi dette er en vei som krever at du virkelig ønsker den endringen du ber om. Om denne viljen er der, så er jeg klar til å bistå deg med å skape det livet du virkelig vil ha.

Og en liten ting til slutt

Veiledning er ikke en magisk pille hvor du etter første veiledningstime har løst alle dine største problemer. Dette er for de aller fleste en utviklingsvei, og det er derfor jeg tilbyr pakkeløsninger på flere samtaler. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å bare ta en enkelt time, og du vil få godt utbytte av det. Men dersom du ønsker å skape varig endring bør du belage deg på å gå i veiledning en liten stund, alt ettersom hvilke utfordringer du står overfor. Endring tar tid, men hvis du er villig til å investere i deg selv og livet ditt, så er det virkelig verdt det. Det har jeg selv gledelig fått erfare. Min historie kan du, om du ønsker, lese mer om her.

Om dette høres ut som noe for deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg:

 ​ylva.linnestad@gmail.com

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Hjertelig hilsen

Ylva Karin<3

Priser:

890 kr pr time

Veiledningspakke 1:

6 mnd: 890x6= 5340,-

Rabatt 10% totalpris kun kr: 4790,-

Veiledningspakke 2:

12 mnd: 890x12= 10680

Rabatt 15% totalpris kun kr 8990,-

bottom of page