top of page
  • Ylva

Kraftdyr og guider


Når vi snakker om kraftdyr og guider, så mener vi lysvesener som vi får hjelp av til å utføre magi, slik som healing, ritualer, og andre ting som hjelper til med å bringe noe tilbake til sin naturlige rytme. Det hører jo med her at vi mener at alt er rytme, og at alt følger sin egen rytme. Denne rytmen kan være i takt med skaperverket, Moder Jord og sin mening, eller i utakt. Dersom det er utakt kan vi få hjelp av kraftdyr og spirituelle guider til å bringe balanse i rytmen slik at den finner tilbake til sin opprinnelige sunne rytme.

Et kraftdyr er et lysvesen hvis misjon er å hjelpe oss med å bringe tilbake denne sunne rytmen. De kan hjelpe oss med innsikt i temaer hvor vi trenger å vokse og finne nye løsninger som bringer oss tilbake i rytme, eller med visdom og lærdom om jorden og alle hennes skapninger. De kan hjelpe oss med å forstå våre relasjoner på en bedre måte, og hjelpe til med helbredelse av sykdom.

En spirituell kraftdyr guide er et lysvesen som er ekstra nært oss. Det er en lærer som som oftest følger oss over lengre tid og som hjelper oss å forstå dypere lag av temaer vi jobber med. De er venner vi kan kalle på når vi trenger assistanse i situasjoner vi finner utfordrende, eller for å øke vår forståelse for et problem vi har. Gjennom denne kontakten kan vi løse opp i utfordringer, ofte på noe som føles som en magisk måte, gjennom at de leder oss til å endre vår måte å se på situasjonen, til nye valg eller fordi de viser oss konkret hvordan det er lurt å handle for at rytmen i situasjonen skal finne sin balanse.

I White Feather Shamanic School® har vi enkle og gode metoder for å finne og komme i kontakt både med kraftdyr og med spirituelle guider. Dette er noe alle kan lære! Og så er det opp til den enkelte å bygge relasjonene med guidene sine slik at de får en varig og livsendrende effekt på dagliglivet og måten en ser verden. Vi håper du kan ha lyst til å lære dette, og bli kjent med dine kraftdyr og guider! Vi vet at de gleder seg til å snakke med deg:)

46 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Dvale

bottom of page