Live kurs - oppmøte og online

Alle arrangementer med oppmøte holdes selvfølgelig innen gjeldende restriksjoner på tidspunktet kurset holdes:)

Online fullmåneritualer

Enten du bare vil feire fullmåneritualer i fellesskap, eller om du aldri har feiret månen før, så er du hjertelig velkommen!

moon-229891_1920.jpg

På tur med de ville vekstene

Bli med på utflukt ut i skogen, i de ville vekstenes rike:) Her blir det sanking og smaking og til slutt lager vi god mat av det vi har funnet.

57611808_1030931067294474_18786484808685

Start din kjøkkenhage

På dette kurset får du en enkel innføring i det som trengs for å starte din egen kjøkken hage. Tips og triks for kompost, såing, dyrking og nytelse!

20170805_133732.jpg
Hva kan du forvente deg av et kurs med meg?

Når du er ferdig med et ville vekster kurs hos meg, har du fått grunnleggende kunnskap til å føle deg trygg når du selv skal ut på egenhånd og sanke. Du vil ha fått tips og triks til hva du kan bruke vekstene til, og fått tørket og laget et basislager av vanlige vekster. Du vil ha fått input på en annerledes måte å se og forholde deg til verden når du går gjennom hverdagen.

Etter et hagekurs hos meg vil du ha fått grunnleggende kjennskap til jordforbedring, kompost, planting, dyrking og innhøsting. Du vil kunne dyrke frem dine egne grønnsaker på en effektiv men skånsom måte, uten bruk av skadelige giftstoffer.

Om du ønsker deg sjamanistisk veiledning en til en, vil du kunne få hjelp til å løse av store og små utfordringer du har i hverdagen din. Ofte trenger en en objektiv tredjepart som kan se tingene med nye øyne, og slik bringe tilbake en naturlig rytme til de områdene av livet som er ute av balanse. Hvilken metode som passer for deg finner vi ut av sammen, men jeg bruker både tromme, naturnærhet, musikk, healing og samtaler i mine en til en timer.

Dersom du har lyst til å lære mer om sjamanisme og ønsker å gå din sjamanvei sammen med meg, så er du hjertelig velkommen til å være med Brisingamen og utforske denne delen av deg selv. Etter en utdanning med oss vil du ha fått etablert nær kontakt med mange av dine kraftdyr, ha lært å utføre kraftfulle ritualer, bruke runer og gjøre healing på deg selv og andre som måtte ønske din hjelp.

Tilbakemeldinger på kurs

Ylva holder kurs i økologisk hagehold på sin fantastiske måte. Jeg var på kurs hos Ylva i fjor og kan virkelig anbefale dette. I år har hun laget en hel kursrekke basert på hagens/plantenes rytme gjennom året. Har du først vært hos Ylva én gang blir du garantert inspirert og melder deg nok på flere kurs 🤗. Ikke nøl med å sende henne en melding om du lurer på noe. Du kan risikere å få en fremtidsrettet hage med mye glede 🌱

 

                                                                                                     Kerstin Drivdal