Online kurs
Magisk hverdag - kommer!

Onlinekurs i hverdagssjamanisme

Ønsker du å lære mer om sjamanisme i hverdagen og hvordan du kan leve mer i takt med naturens rytmer i ditt liv?

Kommer høst 2021

Les mer

Onlinekurs om

ville vekster

Gjennom dette online kurset vil du få grunnleggende kunnskap om ville vekster, sanking og bruk for å gjøre din hverdag hakket mer magisk!

Oppstart: 5. juli 2021

Onlinekurs i

månemagi

Lyst til å lære mer om månen og hvordan du kan få tettere kontakt med månens magi i din hverdag?

Oppstart: 7. september 2021

Live kurs - oppmøte og online

Alle arrangementer med oppmøte holdes selvfølgelig innen gjeldende restriksjoner på tidspunktet kurset holdes:)

Online fullmåneritualer

Enten du bare vil feire fullmåneritualer i fellesskap, eller om du aldri har feiret månen før, så er du hjertelig velkommen!

moon-229891_1920.jpg

På tur med de ville vekstene

Bli med på utflukt ut i skogen, i de ville vekstenes rike:) Her blir det sanking og smaking og til slutt lager vi god mat av det vi har funnet.

57611808_1030931067294474_18786484808685

Start din kjøkkenhage

På dette kurset får du en enkel innføring i det som trengs for å starte din egen kjøkken hage. Tips og triks for kompost, såing, dyrking og nytelse!

20170805_133732.jpg
Foredrag
- oppmøte eller online

Disse foredragene kan tilpasses alle aldersgrupper, og egner seg for både barnehage, skole og som grønt flagg opplæring for pedagoger. Om du ønsker kan foredragene også holdes privat, for eksempel for ditt nabolag, en venninnegjeng med felles interesser eller om du er medlem av et lag/forening som ønsker innføring i tema. Foredragene kan holdes både online og ved fysisk oppmøte.

(vandringer krever selvfølgelig at vi kan møtes i den fysiske verden:)

Ville vekster:

  • "De ville veksters verden" et foredrag om ville vekster, sanking, bruk og oppbevaring av ville vekster i hverdagen. 

  • Book en ville vekster vandring med meg i ditt nærområde

Mer info finner du HER

20180603_130235.jpg

Hage foredrag:

  • Et år i min hage - en gjennomgang av året i hagen, hva bør gjøres når? Planlegging og gjennomføring av et år i hagen

  • Kompost - hvordan kan du skape en sunn kompost som grunnlag for god og sunn jord i din hage? Gjennomgang av forskjellige typer komposteringsmetoder + +

  • Vår i kjøkkenhagen - Hvordan så, prikle og herde plantene? Hvordan legge opp kompost og legge et godt grunnlag for vekst.

  • Kretsløpet i hagen - hagens systemer, lesing av områder og planlegging på lag med naturen

  • En historie om epler - et inspirasjonsforedrag om eplenes fortreffelighet

Mer info om meg og hage finner du HER

Plante i hva sa du.jpg
Såing.jpg
Innhøsting 4.jpg
Bilde1.jpg
Hva kan du forvente deg av et kurs med meg?

Når du er ferdig med et ville vekster kurs hos meg, har du fått grunnleggende kunnskap til å føle deg trygg når du selv skal ut på egenhånd og sanke. Du vil ha fått tips og triks til hva du kan bruke vekstene til, og fått tørket og laget et basislager av vanlige vekster. Du vil ha fått input på en annerledes måte å se og forholde deg til verden når du går gjennom hverdagen.

Etter et hagekurs hos meg vil du ha fått grunnleggende kjennskap til jordforbedring, kompost, planting, dyrking og innhøsting. Du vil kunne dyrke frem dine egne grønnsaker på en effektiv men skånsom måte, uten bruk av skadelige giftstoffer.

Om du ønsker deg sjamanistisk veiledning en til en, vil du kunne få hjelp til å løse av store og små utfordringer du har i hverdagen din. Ofte trenger en en objektiv tredjepart som kan se tingene med nye øyne, og slik bringe tilbake en naturlig rytme til de områdene av livet som er ute av balanse. Hvilken metode som passer for deg finner vi ut av sammen, men jeg bruker både tromme, naturnærhet, musikk, healing og samtaler i mine en til en timer.

Dersom du har lyst til å lære mer om sjamanisme og ønsker å gå din sjamanvei sammen med meg, så er du hjertelig velkommen til å være med Brisingamen og utforske denne delen av deg selv. Etter en utdanning med oss vil du ha fått etablert nær kontakt med mange av dine kraftdyr, ha lært å utføre kraftfulle ritualer, bruke runer og gjøre healing på deg selv og andre som måtte ønske din hjelp.

Tilbakemeldinger på kurs

Ylva holder kurs i økologisk hagehold på sin fantastiske måte. Jeg var på kurs hos Ylva i fjor og kan virkelig anbefale dette. I år har hun laget en hel kursrekke basert på hagens/plantenes rytme gjennom året. Har du først vært hos Ylva én gang blir du garantert inspirert og melder deg nok på flere kurs 🤗. Ikke nøl med å sende henne en melding om du lurer på noe. Du kan risikere å få en fremtidsrettet hage med mye glede 🌱

 

                                                                                                     Kerstin Drivdal