Hei, jeg er Ylva

Jeg heter Ylva Linnestad, og på denne siden blir du kjent med meg og det jeg holder på med. Jeg jobber som healer og sjaman, og holder kurs i hage og ville vekster.

I tillegg driver jeg Brisingamen sammen med Renate Elida, hvor vi har utdanning innen sjamanisme.

Her er litt av min historie.

Min heltinne da jeg var liten var Ravnejenta, hun i bøkene om Sigurd Dragedreper. Hun levde i skogen og hadde en ravn hun kunne snakke med, og hun var kyndig i både magi og legeurter. Jeg elsket henne. Kanskje er det derfor jeg nå bor i et hus i skogen. Kanskje er det derfor jeg er opptatt av sykluser, solens og månens gang over himmelen, skog, urter, hage, ville vekster, permakultur, trær, magi, runer, healing, dans og alle de tingene som bærer og nærer livet. I hagen min holder jeg spennende kurs og fullmåneritualer. Jeg holder også årstidsritualer sammen med Renate Elida. Her i skogen er min hage, hvor jeg dyrker blomster og mat, og blomster som mat og medisin. Jeg liker ville vekster, matauke og det folk kaller ugress (som egentlig bare er vekster som vokser der vi ikke vil ha dem). På denne siden kan du lese mer om hva jeg tilbyr. Resten av historien min finner du her om du er interessert. Bare ta kontakt her dersom du har spørsmål.
Jeg gleder meg til å høre fra deg!
20191013_145425.jpg

Kurs 2021

Ønsker du å komme i nærmere kontakt med naturen?

Med syklusene til jorda, sola, månen og deg selv?

 

I så tilfelle kan dette være kurset for deg:)

I 2021 inviterer jeg deg inn i min hage, til skogen der jeg bor, og på ritualene jeg holder. Hjem i din egen stue! Vi snakker om den magiske hverdagen, og du får dypere innsikt i hvordan du kan leve livet ditt litt nærmere naturen:) Om dette høres ut som noe for deg så finner du mer informasjon om kursene HER

Velkommen skal du være!

IMG-20191126-WA0000.jpg

Sjamanutdannelse med Brisingamen

Vi tilbyr sjamanistisk utdanning så du kan lære å gjøre kraftfulle ritualer og naturmagi som bringer deg tilbake til deg selv i et fellesskap hvor du kan føle at du hører hjemme.
Les mer om utdanningen HER.
shutterstock_1682890798.jpg

Jeg tilbyr:

massage-835468_1920.jpg

Sjamanistisk healing

Her kan du lese litt om hva healing er, hvordan det virker og hva healing kan hjelpe deg med.

Swedish Massage

Tempelmassasje

Jeg benytter en massasjeform som kalles Saydiyay, en utrolig behagelig massasje med lett berøring og olje, perfekt for å koble av og finne roen.

Caring

Sjamanistisk veiledning

Her kan du lese litt om hva sjamanistisk veiledning er, og om hva det kan hjelpe deg med.