Veiledning

Sjamanistisk livsveileding

- hva, hvem og noen hvorfor

Min erfaring med veiledning, ja jeg har også veiledere, er at når skoen trykker der den ikke skal og alt virker vanskelig og uoverkommelig, så er det fantastisk å ha et objektivt menneske som kan se løsninger der jeg selv bare ser problemer. En som vil vel, og som respekterer deg som menneske og som respekterer din frie vilje. Nettopp dette er det jeg tilbyr. En støtte i store og små spørsmål, uansett hvor i livet du befinner deg.

Hvem har nytte av veiledning?

Kvinner, menn og par

Foreldre

Pårørende

De nysgjerrige

De usikkere og triste

De spirituelt søkende

De utbrente og stressede

Høysensitive

...og alle andre som ønsker å gjøre endringer i livet sitt for å skape et godt og meningsfullt liv.

Veiledning er for alle. Det er for kvinner, menn og par. Det er for de som er på spirituell søken, og for mennesker som har så store problemer i livet at det føles uoverkommelig å ta tak i utfordringene alene. Det er for de som føler de mangler retning og mening i livet, for de ensomme og for de som sliter med barna, partneren, sjefen eller kollegaene. Det er for de høysensitive, og for de som ikke føler noe som helst. For de som ønsker seg en partner, men aldri klarer å finne den rette og lurer på hvorfor. Det er for de som er syke, kanskje så syke at helbredelse er vanskelig, men som ønsker å finne fred med tingenes tilstand og ønsker å få det meste ut av det livet de har. Det er for de som føler de sitter fast i låste mønstere eller i gamle følelser som de ikke vet hvordan de skal gi slipp på for å gå videre og leve det livet de virkelig ønsker seg, og det er for de nysgjerrige som vil lære seg selv å kjenne på et dypere plan og som søker svar på sine egen største spørsmål.

Hva kan veiledning hjelpe deg med?

 

Veiledning kan hjelpe deg når du vet du står ved et veiskille, men ikke vet hvordan du skal gå videre eller hvilken vei du skal velge. En veileder kan være kompasset som fører deg på veien du trenger å gå for å gjøre de endringene i livet du ønsker. Det kan hjelpe deg med å håndtere og finne veien gjennom og ut av livskriser. Både gjennom helbredelse, men også gjennom å finne fred med livet slik det er akkurat nå. Å skape fred med det som er kan ofte være en stor helbredelse i seg selv.

Noen mennesker som kommer til veiledning vet hva problemet er og kan være veldig konkrete, som for eksempel "jeg har problemer i parforholdet". For andre kan det være vagere problemstillinger, som at de ikke kjenner seg helt fornøyde med livet. De har en følelse av tomhet eller av at det er noe som mangler selvom de "har alt". Alt dette og mye mer er problemstillinger jeg møter hos menneskene som kommer til meg for veiledning.

Hvordan foregår en veiledningstime?

 

Min jobb som veileder er å stille de rette spørsmålene, det er å lytte og komme med konstruktive tilbakemeldinger på det du ønsker hjelp med og på de spørsmålsstillingene du står overfor i livet ditt. Til dette bruker jeg mange sjamanistiske verktøy, som f.eks guider, men den veiledningen jeg tilbyr er veldig rettet mot det praktiske og konkrete. Hvordan kan du få best mulig utbytte av samtalen slik at du skal kunne gå tilbake til ditt dagligliv med større forståelse og trygghet til deg selv og dine mål, og slik praktisk skape deg det livet du virkelig ønsker å leve.

En veiledningstime hos meg vil alltid starte med at jeg spør deg: Hvis du skulle lage en hovedoverskrift for det største problemet du har i livet ditt akkurat nå, hva ville det være? Og på en skala fra 1 til 10, hvor 1 er helt grusomt og 10 er fantastisk, hvor står du i forhold til dette spørsmålet? For. Uten at det praktiske livet ditt endrer seg til det bedre, og at veien går mot mer mening og lykke i hverdagen, er ikke veiledningen noe verdt. Etter min mening. Derfor er det viktig når en starter i veiledning at en kommer inn med en vilje til endring, fordi dette er en vei som krever at du virkelig ønsker den endringen du ber om. Om denne viljen er der, så er jeg klar til å bistå deg med å skape det livet du vil virkelig vil ha.

Det veiledning ikke er, er en magisk pille hvor du etter første veiledningstime har løst alle dine største problemer. Dette er en utviklingsvei, og det er derfor jeg tilbyr pakkeløsninger på flere samtaler. Det går helt fint an å bare ta en enkelt time, og du vil få godt utbytte av det, men dersom du ønsker å skape varig endring bør du belage deg på å gå i veiledning en stund. Endring tar tid, men hvis du er villig til å investere i deg selv og livet ditt, så er det virkelig verdt det. Det har jeg selv virkelig fått erfare.

Min egen erfaring med veiledning er ganske stor. Jeg har vært i dyp tilstand av utbrenthet, men takket være mine veiledere, Pål-Esben og Maria, funnet ut av denne tilstanden, og tilbake til det som gir livet mitt mening. Nemlig å tilby andre muligheten til å lære det som har hjulpet meg ut av mine utfordringer, og å bruke min egen erfaring til å veilede andre gjennom deres utfordringer og slik gjøre verden til et bedre sted. Ved å hjelpe medmennesker på deres vei og dermed leve ut mitt livs mening.

Om dette høres ut som noe for deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg på ​ylva.linnestad@gmail.com

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Varm hilsen fra Ylva<3

Veiledning gjøres via skype eller ved personlig oppmøte.

Skriv også gjerne litt om bakgrunnen for at du søker veiledning, så kan jeg hjelpe deg bedre med de spørsmålene du har og som du ønsker vår hjelp med.

Priser:

890 kr pr time

Veiledningspakke 1:

6 mnd: 890x6= 5340,-

Rabatt 10% totalpris kun kr: 4790,-

Veiledningspakke 2:

12 mnd: 890x12= 10680

Rabatt 15% totalpris kun kr 8990,-

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Følg meg

 

©2020 Ylva Linnestad